Παρουσίαση του Luohan Chi Kung στο μάθημα του Χορού του τμήματος Θεατρικών Σπουδών

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου ο sifu Θ. Λαμπάδας, μέσα σε ένα σύντομο αλλά ιδιαίτερα περιεκτικό μάθημα, μίλησε για το Luohan Chi Kung στους φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Ναυπλίου που παρακολουθούν το μάθημα του Χορού. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της εξαιρετικής και πολύ φιλόξενης καθηγήτριας Χορού κας. Μπαρμπούση, ο sifu Λαμπάδας παρουσίασε τις γενικές αρχές του συστήματος Luohan Chi Kung, δίνοντας έμφαση στο πρακτικό-βιωματικό μέρος, με τους συμμετέχοντες να εκτελούν τεχνικές και κομμάτια των φορμς του συστήματος.
Οι ερωτήσεις των φοιτητών ήταν ουσιαστικές και το ενδιαφέρον τους ζωντανό σε αυτήν την πρώτη γνωριμία τους με το σύστημα. Είναι ευτυχής συγκυρία αφενός το να βρίσκονται μαζί δάσκαλοι – παιδαγωγοί – άνθρωποι που υπηρετούν τον τομέα τους  με αφοσίωση, και αφετέρου το να διδάσκονται μέσα σε ένα τόσο θετικό πλαίσιο όσοι αναζητούν ουσιαστική γνώση.
Ήταν μια συνολικά θετική βιωματική παρουσίαση, που αποδεικνύει ότι η γνώση έχει αξία όταν μοιράζεται απλόχερα και έχει τη δύναμη να φέρνει κοντά ανθρώπους που την αναζητούν.