Η Επιστημη του STRETCHING Εφαρμοσμένη

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο Stretching  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου. Παρουσιάστηκαν πολλές  τεχνικές  του stretching  και η εφαρμογή τους. Φυσιολογία και ψυχολογία του Stretching, ασκησιολόγιο, τεχνική και κανόνες ασφαλείας. Στο σεμινάριο δίδαξε ο διεθνής  εισηγητής  και Mastertrainer του πανεπιστημίου Wingate Nissim Zoares. Ο Nissim Zoares, έχει Master Degree στην επιστήμη φυσικής αγωγής, κατέχει Bachelor Degree στο μοντέρνο χορο,  δίπλωμα δασκάλου κλασσικού χορού απο την R.A.D.  και είναι ο Director των τμημάτων Fitness, Aerobics and Dance του πανεπηστιμίου Wingate στο Ισραήλ.  Εχει υπάρξει επαγγελματίας χορευτής κλασσικού και μοντέρνου χορού με παραστάσεις σε πολλές χώρες του κόσμου.
Σαν διεθνής εισηγητής έχει  στο ενεργητικό του δεκάδες παρουσιάσεις και διακρίσεις, σε μερικά απο τα μεγαλύτερα συνέδρια του κόσμου, σε Ευρώπη και Αμερική. Σαν Mastertrainer έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες  γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, δάσκαλους, στο κομμάτι του stretching . Είναι επίσης προπονητής stretching της Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης του Ισραήλ  απο το 2010.
Από τις σχολές Choy Lee Fut συμμετείχε ο Λαμπάδας Θοδωρής, ο Ταμπουρατζής Βαγγέλης, η Άννα Κοκκινάκη, ο Δέδες Ιωάννης η Αντέλα Ζαμπετακη και η Κατιάνα Μελλά.
Ο σεμινάριο διοργανώθηκε από τον κ.  Κυριάκο Ελευθερίου και τον κ. Παπαχαραλάμπους Βασίλη. Συγχαρητήρια για την ιδέα και υλοποίηση αυτού του σεμιναρίου.

logo4