Καλοκαιρινό Προπονητικό Camp 2017

Με επιτυχία τελείωσε το καλοκαιρινό προπονητικό Camp των σχολών Choy Lee Fut και Chia Chien στο KYMI PALACE **** HOTEL στην παραλία της Κύμης (Εύβοια). Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι σχολές: Ναυπλίου του κ.Λαμπάδα Θεόδωρου, Κρανιδίου του κ.Δέδε Ιωάννη και κ.Αντέλας Δέδε, Άργους της κ.Κοκκινάκη Άννας, το Tao club του κ.Ελευθερίου Κυριάκου, η σχολή του κ.Παπαχαραλάμπους Βασίλη καθώς και ο δάσκαλος της σχολής Choy Lee Fut Αθηνών κ.Παναγιωτάκης Δημήτρης.
Μαθητές, γονείς και φορείς απόλαυσαν μία βδομάδα χαλάρωσης, προπόνησης, μάθησης, παιχνιδιού και γνώσης, καθώς είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε προγράμματα όπως Παραδοσιακό kung fu, τεχνικές Sanda, Qinda, προγράμματα γυμναστικής, ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής, πρωινό τρέξιμο, μαθήματα Tai chi, Qigong και παιδικής yoga, χωρίς βέβαια να λείψει το παιχνίδι, το κέφι και η διασκέδαση.

Στο φετινό camp ενσωματώθηκαν τριήμερες εξετάσεις Μαύρων ζωνών Choy Lee Fut (με πρωινή, μεσημεριανή και βραδινή εξέταση) από μαθητές των σχολών Κρανιδίου και Ναυπλίου. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ φου κ.Λάμπρος Σταμούλης.

Στην λήξη του camp και λίγο πριν την βραδιά διασκέδασης, δόθηκαν τιμητικά – αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά – ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ