11ο PALAMIDIO CHAMPIONSHIP

Στα μεγαλύτερα διασυλλογικά πρωταθλήματα Ελλάδας και Ευρώπης.

Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε το PALAMIDIO CHAMPIONSHIP με αθλητές από όλη την Ελλάδα,  και δεκαμελής αποστολή από την  Φιλανδία .
Το PALAMIDIO CHAMPIONSHIP είναι πια χωρίς καμία αμφισβήτηση μέσα στα μεγαλύτερα διασυλλογικά πρωταθλήματα μαχητικών αθλημάτων που διεξάγονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλά και μία από τις 5 αθλητικές / πολιτιστικές εκδηλώσεις με τις περισσότερες συμμετοχές, που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα την οικονομική «ένεση» και της τοπικής κοινωνίας.
Αγωνίσματα, προσχεδιασμένης μάχης, τεχνικές αυτοάμυνας από διάφορα στυλ Πολεμικών Τεχνών, QingdaPoint Fighting, καιKick Light συμπεριλαμβάνονταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα….


Συνολικά έδωσαν το παρόν 640 αθλητές  με 1300 συμμετοχές από 58 σωματεία, ενώ πέρασαν από το γυμναστήριο κατά τη διάρκεια του διήμερου2500 θεατές περίπου. Το πρωτάθλημα ήταν υπό την αιγίδα, του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλίου, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu,και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και διοργανώθηκε από τα σωματεία του choy lee fut kungfu.
Αθλητές που διαπρέπουν σε παγκόσμια και  ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αγωνίστηκαν μπροστά στους Ναυπλιώτες θεατές και καταχειροκροτήθηκαν. Κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς διαιτητές της ομοσπονδίας Γουσού-κουνγκ-φου και της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ μποξινγκ,  η ιατρική ομάδα Αctionmaid με υπεύθυνο τον γιατρό Δημήτρη Μπακιρτζή,  50 εθελοντές που επί δυο ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, η κορυφαία εταιρεία SEVEN μαχητικού εξοπλισμού του Ηλία Μαστρανδρέα, και η ομάδα του AFTER  JUDGE (λογισμικό) έφτιαξαν το τέλειο «μίγμα» για ένα διεθνές τουρνουά όπως είναι πλέον το παλαμήδειο.
Mε την παρουσία τους, τίμησαν το πρωτάθλημα, ο Βουλευτής  Αργολίδας Γιάννης Αδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Κωνσταντίνα Αναστασίου – Σμυρναίου ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Μιχάλης Τριανταφύλλου, ο Αντ-πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Μαυρομάτης Αντώνης, και ο πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής της ΕΟΓΣΚΦ  Κυριάκος Ελευθερίου.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις  της πόλης οι οποίοι είναι κάθε χρόνο αρωγοί στην διοργάνωση αυτή και ιδιαίτερα το «όμορφο Ταβερνάκι»που είναι δίπλα στη διοργάνωση από την αρχή του εγχειρήματος.

All-focus

Όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου  2018 στο 12ο  PALAMIDIO CHAMPIONSHIP