ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΟΪ ΛΙ ΦΑΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
(HELLENIC CHOY LEE FUT ASSOCIATION)
Ναύπλιο (HQ)


Ο «Σύλλογος Τσόι Λι Φατ Ελλάδας» με διεθνή ονομασία “Hellenic Choy Lee Fut Association” ιδρύθηκε το 1995 με αριθμό απόφασης 180/195 του μονομελούς πρωτοδικείου Ναυπλίου με την ονομασία «Αθλητικός Σύλλογος Παραδοσιακού Κουνγκ φου». Με τον αριθμό απόφασης 46/2000, του μονομελούς πρωτοδικείου Ναυπλίου  μετονομάστηκε σε “Αθλητικός Σύλλογος Έπαθλο” και να καταλήξει στη σημερινή του ονομασία «Σύλλογος Τσόι Λι Φατ Ελλάδας»  με την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού, από το ειρηνοδικείο  Ναυπλίου με αριθμό 29/2022.

Από 5 Νοεμβρίου του 2001 ο σύλλογος είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας ΓουΣου Κουνγ-Φου, Mε αριθμό μητρώου ΦΓ23 και είναι εγγεγραμμένος στο νεοσύστατο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Με αριθμό μητρώου 326, από 6 Μαρτίου 2015 είανι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  ΚιΚ Μπόξινγκ και από 9 Ιουνίου 2023 με αρ. ΣΦΟ 65 είναι μέλος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Σωματικής διάπλασης και Φίτνες.

Εδρεύει στην Αγ. Κυριακή σε αδειοδοτημένες αθλητικές  εγκαταστάσεις 150τμ. Η σχολή παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καλύτερη προπόνηση των μελών.

Η συνεχή παρουσία του στα πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα της Ε.Ο.ΓΣ.ΚΦ καθώς και σε πρωταθλήματα του εξωτερικού τον έχει φέρει στις πρώτες θέσεις της ομοσπονδίας από πλευράς συμμετοχών και διακρίσεων.

Επί δεκατέσσερα συνεχή χρόνια έως και σήμερα, διοργανώνει το διεθνές πρωτάθλημα μαχητικών τεχνών, με την ονομασία «Παλαμήδειο» στην πόλη του Ναυπλίου, το οποίο  κατατάσσεται στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της περιοχής

Black Belts