ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΟΪ ΛΙ ΦΑΤ ΕΛΛΑΔΑΣ
(HELLENIC CHOY LEE FUT ASSOCIATION)
Ναύπλιο (HQ)


Ο «Σύλλογος Τσόι Λι Φατ Ελλάδας» με διεθνή ονομασία “Hellenic Choy Lee Fut Association” ιδρύθηκε το 1995 με αριθμό απόφασης 180/195 του μονομελούς πρωτοδικείου Ναυπλίου με την ονομασία «Αθλητικός Σύλλογος Παραδοσιακού Κουνγκ φου». Με τον αριθμό απόφασης 46/2000, του μονομελούς πρωτοδικείου Ναυπλίου  μετονομάστηκε σε “Αθλητικός Σύλλογος Έπαθλο” και να καταλήξει στη σημερινή του ονομασία «Σύλλογος Τσόι Λι Φατ Ελλάδας»  με την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού, από το ειρηνοδικείο  Ναυπλίου με αριθμό 13/2021.

Από 5 Νοεμβρίου του 2001 ο σύλλογος είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας ΓουΣου Κουνγ-Φου. Είναι αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο, με αριθμό μητρώου ΦΓ23 και είναι εγγεγραμμένος στο νεοσύστατο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η συνεχή παρουσία του στα πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα της Ε.Ο.ΓΣ.ΚΦ καθώς και σε πρωταθλήματα του εξωτερικού τον έχει φέρει στις πρώτες θέσεις της ομοσπονδίας από πλευράς συμμετοχών και διακρίσεων.

Επί δεκατρία συνεχή χρόνια έως και σήμερα, διοργανώνει το διεθνές πρωτάθλημα μαχητικών τεχνών, με την ονομασία «Παλαμήδειο» στην πόλη του Ναυπλίου, το οποίο  κατατάσσεται στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της περιοχής
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  ΚιΚ Μπόξινγκ, (6/3/2015) και με αριθμό μητρώου 326, ο σύλλογος έγινε μέλος της ομοσπονδίας .
Από τον Οκτώβρη του 2002 ο σύλλογος εδρεύει στην Αγ. Κυριακή σε αδειοδοτημένες αθλητικές  εγκαταστάσεις 150τμ.
Η σχολή είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καλύτερη προπόνηση των μελών.

Black Belts