ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΘΛΟ
Ναύπλιο (HQ)


Ο «Αθλητικός Σύλλογος Έπαθλο» ιδρύθηκε το 1995 με αριθμό απόφασης 180/195 του μονομελούς πρωτοδικείου Ναυπλίου με την ονομασία «Αθλητικός Σύλλογος Παραδοσιακού Κουνγκ φου». Μετονομάστηκε στη σημερινή του ονομασία με τροποποίηση του καταστατικού το 2000, με τον  αριθμό απόφασης του μονομελούς πρωτοδικείου Ναυπλίου 46/2000.

Με αίτηση μας την 5/11/2001 ο συλλόγός μας εντάχτηκε στην Ελληνική ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ φου. Από το 2004 κατέχει την ειδική αθλητική αναγνώριση, με αριθμό μητρώου ΦΓ23 για το Γουσού –Κουνγκ φου. Η συνεχή παρουσία του στα πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα της Ε.Ο.ΓΣ.ΚΦ καθώς και σε πρωταθλήματα του εξωτερικού τον έχει φέρει στις πρώτες θέσεις της ομοσπονδίας από πλευράς συμμετοχών και διακρίσεων.

Επί δεκατρία συνεχή χρόνια έως και σήμερα, διοργανώνει το διεθνές πρωτάθλημα μαχητικών τεχνών, με την ονομασία «Παλαμήδειο» στην πόλη του Ναυπλίου, το οποίο  κατατάσσεται στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της περιοχής
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  ΚιΚ Μπόξινγκ, (6/3/2015) και με αριθμό μητρώου 326, ο σύλλογος έγινε μέλος της ομοσπονδίας .
Από τον Οκτώβρη του 2002 η σχολή εδρεύει στην Αγ. Κυριακή σε εγκαταστάσεις 150τμ.
Η σχολή είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καλύτερη προπόνηση των μελών.

Πρόγραμμα Σχολής 2019/20

O sifu Λαμπάδα Θεόδωρος ( 师父蜡赛奥 ) γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στο Άργος. Ξεκίνησε Kung Fu το 1985 στη σχολή του κ. Ανδρονικίδη. Σε ηλικία 18 χρονών άρχισε να διδάσκει στο Ναύπλιο. Η συνάντηση με τον sifu Gaspar Garcia υπήρξε καταλυτική για την πορεία του στο χώρο των πολεμικών τεχνών……………

Black Belts

Πανόπουλος Ευάγγελος

Brown Belts

Stella Taravira

Λιόντου Ιωάννα

Λιόντος Μιχάλης

Παπασταθοπούλου Ηλιάνα

Σκανδάλης Αργύρης

Παπαμιχαήλ Ιωάννης

Μακρής Αθανάσιος

Ρεβύθης Μαρίνος