5ο Σεμινάριο Εκπαιδευτών στο Luohan Gong

Ακόμα ένα διήμερο σεμινάριο – το 5ο κατά σειρά, εκπαιδευτών στο Luohan Gong (Qigong), πραγματοποιήθηκε στην Ν. Μάκρη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Aquamarine.
Ο Dr. Gaspar Garcia με την αστείρευτη ενέργεια που τον χαρακτηρίζει, βοήθησε τους νέους εκπαιδευτές να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο, εμπλουτίζοντας και προχωρώντας την εμπειρία τους πάνω στην σπουδαία αυτή τέχνη.

Επίσης σε αυτό το σεμινάριο παραβρεθήκαν και δυο εκπαιδευτές του chikung από την Αιόβα των ΗΠΑ, η κύρια Brnada Harris και ο κ. Scot, ( καθηγητής πανεπιστημίου) o οποίος έδωσε και μία διάλεξη με θέμα τα φιλοσοφικά ρεύματα της Κίνας.

Την Κυριακή το πρωί και συγκεκριμένα 10:00  με 1:00 πραγματοποιήθηκε και ένα τρίωρο  ανοικτό σεμινάριο με πληθώρα συμμετοχών, ξεπερνώντας τα 90 άτομα!!! Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δ. Μαραθώνα. Ο sifu Gaspar εντυπωσίασε, απαντησε  σε πολλές ερωτήσεις και εξήγησε  πολλές ασκήσεις του luohan.
Το σεμινάριο αυτό διοργανώθηκε από όλους τους νέους εκπαιδευτές, στο luohan (Νίκος Μέμμος, Καλημέρης Γιώργος, Τσουκιάς Θοδωρής, Σταμάτης Ηρακλής, Ελευθερίου Κυριάκος, Ταμπουρατζής Βαγγέλης, Παναγιωτάκης Δημήτρης, Δέδες Ιωάννης, Αντέλα Ζαμπετάκη, και Κοκκινάκη  Άννα) αλλά περισσότερο από τα σωματεία  της Αθήνας και ιδιαίτερα από τη ένωση Fu jow pai και το Tao Club λόγο της χιλιομετρικής απόστασης που χωρίζει τους υπολοίπους.

Το επόμενο 6ο κατά σειρά σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου στο Λυγουριό Αργολίδας. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και ένα ανοικτό σεμινάριο την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Λυγουριού.

Την διοργάνωση αυτού του σεμιναρίου τη έχει αναλάβει ο κ. Ταμπουρατζής Βαγγέλης.

_______________________________________________