απόσπαμα απο την εργασία που έκανε ο Κων/νος Δεδεμπίλης μαθητής της σχολής Ναυπλίου για τις εξετάσεις της μπλε ζώνης 27-6-2016

Μετά από μια πορεία 6 χρόνων στη σχολή του Choy Lee Fut συνειδητοποίησα οτι το Kung-Fu μου έχει προσφέρει πολλά τόσο στον τομέα της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μου όσο και σε ποικίλους τομείς της καθημερινότητας μου.

Συγκεκριμένα, μέσω της σκληρής δουλειάς και ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συμβουλές του δασκάλου μου , κατάφερα να εξελίξω τις δεξιότητες και τις ικανότητες μου σε αυτό το άθλημα. Έμαθα να έχω περισσότερη υπομονή καθώς και να επιμένω στους στόχους μου. Πλέον μπορώ  να αντιμετωπίζω  τις δυσκολίες σαν ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στο να επιτύχω τον στόχο μου. Απέκτησα περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση  και κατάφερα να ελέγχω καλύτερα τον εαυτό μου και τις αντιδράσεις μου.
Επιπλέον ,διδάχθηκα τον σεβασμό ως προς τον εαυτό μου και τον δάσκαλό μου και έμαθα να μην υποτιμώ τις δυνάμεις των συναθλητών μου. Το Κung-Fu μου προσφέρει ικανοποίηση και ασφάλεια.  Μέσω του αθλήματος αυτού το σώμα μου δυνάμωσε ενώ βελτιώθηκε και η φυσική μου κατάσταση. Εκτός από την σωματική ανέπτυξα και πνευματική υγεία καθώς η πολεμική αυτή τέχνη περικλείει μια ευρύτερη  καλλιέργεια. Ως αποτέλεσμα των βασικών αρχών , οι οποίες υπεύθυνα έχουν μεταδοθεί σε εμένα από την σχολή μου , έχω πλέον την ικανότητα να λειτουργώ και να συνεργάζομαι άρτια σε μία ομάδα καθώς και να συμπεριφέρομαι ευπρεπώς .
Συμπερασματικά τα οφέλη που έχω αποκομίσει κατά την διάρκεια της ενασχόλησης μου με το Kung-Fu είναι πολλά και χρήσιμα σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Κωνσταντίνος  Δεδεμπίλης
27 Ιουνίου 2016