Ανοικτό Σεμινάριο Qi Gong στο Λυγουριό

Σας προσκαλούμαι στο Ανοικτό σεμινάριο Luohan Qi Gong με εισηγητή τον Dr. Gaspar García την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Λυγουριού του Δ. Αρχαίας  Επιδαύρου και ώρα 9:30 π.μ με 12:00μ.μ (2,5 ώρες)
Το σεμινάριο διοργανώνεται από τον κ. Ταμπουρατζή Βαγγέλη σε συνεργασία με τα σωματεία του Choy lee Fut, της Αθλητικής Ένωσης Fu Jow Pai, και του Tao Club..
Το luohan qigong, είναι  μέρος της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, η οποία δηλώνει ότι η αρρώστια εμφανίζεται όταν η ροή της ζωτικής ενέργειας (Qi) ενός ατόμου μπλοκάρεται. Η εξάσκηση του qigong ελευθερώνει την ενέργεια, δυναμώνει την υγεία και εμποδίζει την αρρώστια.
Μερικές φορές αυτές οι ασκήσεις,ονομάζονται ”βρύση της νεότητας“. Είναι μια ακούραστη πηγή ειρήνης, υγείας, ζωτικότητας και ένας τέλειος τρόπος να κρατιέσαι σε φόρμα και να αντιμετωπίζεις την ένταση και το στρες της καθημερινότητας.
Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει, ότι το qigong είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξάσκησης που ωφελεί όλα τα όργανα και συστήματα του σώματος.
Το σεμιναρίο μπορούν ανα το παρακολοθήσουν άτομα και των δύο φύλλων  χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε αυτές τις τεχνικές.
Για περισσότερες πληροφορίες, στο  mail: info@choyleefut.gr και στο τηλ. 6945399968.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ( αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος )
Το βιογραφικό του Dr. Gaspar García μπορείτε να το βρείτε στην διεύθυνση: http://www.luohan.com/about-sifu-garcia/ και περισσότερες πληροφορίες για  το Luohan Qigong στην ιστοσελίδα www.qigong.gr.

logo4