19ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ φου (Β-Γ κατ.)

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το 19 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ και Γ’ κατηγορίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓουΣου Κουνγκ φου, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο βαρέων αθλημάτων των Άνω Λιοσίων, το διήμερο 3 και 4 Μαρτίου, για τις σχολές Choy Lee Fut Ναυπλίου, Κρανιδίου, Άργους και Αθηνών.

Με δυναμική και αξιοπρεπή εμφάνιση, οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ακόμη και οι πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση, κατακτώντας υψηλές θέσεις και προκρίσεις για την Α’ κατηγορία.

Αναλυτικά οι θέσεις και οι συμμετοχές:

Η σχολή Ναυπλίου του sifu Λαμπάδα Θεόδωρου, συμμετείχε με 5 αθλητές (σε 10 κατηγορίες). Απέσπασε 2 χρυσά, 2 ασημένια 2 χάλκινα και ένα μεταλλιο συμμετοχής.

Μπρούσαλη Αγγελική 1η και 3η θέση
Μπρούσαλης Παναγιώτης 2η θέση
Τουρούτσικας Παναγιώτης  1η θέση-μετάλλιο συμμετοχής
Μακρης Θάνος 2η  και 3η θέση
Μακρής Παναγιώτης συμμετοχή

Η σχολή Άργους της κ.Κοκκινάκη Άννας, συμμετείχε με 4 αθλήτριες σε 7 κατηγορίες και 3 κριτές . Απέσπασε 2 χάλκινα μετάλλια και ένα μετάλλιο συμμετοχής

  1. Οικονόμου Νικολέτα  3η θέση
  2. Κόκκινοπούλου Παναγιώτα 3η
  3. Μίχου Δέσποινα μετάλλιο συμμετοχής
  4. Κιντή Διονύσια συμμετοχή

Κριτές: Ασημίνα Φλώρου, Λαμπάδα Δήμητρα

Η σχολή Αθηνών του κ.Παναγιωτάκη Δημήτρη, συμμετείχε με 5 αθλητές (σε 3 κατηγορίες). Απέσπασε 2 θέσεις (2 αργυρά μετάλλια στην κατηγορία Ται τσι).

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζει η διοργάνωση για την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στην τεχνική επιτροπή (κ.Λαμπάδα Θεόδωρο, κ.Κοκκινάκη Άννα από τις σχολές Choy Lee Fut, καθώς και τον πρόεδρο κ.Ελευθερίου Κυριάκο), καθώς οργάνωναν και επίλυαν άμεσα τα τυχόν προβλήματα που προέκυπταν, βοηθώντας έτσι να συγκαταλλεγεί το 19ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γου σου Κουνγκ φου ως ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί.

Ραντεβού τον Μάιο με την διεξαγωγή της Α’ κατηγορίας.