3 Πρωταθλημα Choy Lee Fut

Την Κυριακή 30 Απριλίου  θα πραγματοποιηθεί το 3ο εσωτερικό πρωτάθλημα των σχολών Choy Lee Fut, στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους.
Το πρωτάθλημα περιέχει κατηγορίες Sanda, Qingda, qigong, στοχομαχία τεχνικές αυτοάμυνας, για όλες τις ηλικίες,και κατηγορίες Tao Lu, του Choy Lee Fut. Ενδεικτικά, θα πραγματοποιηθούν κατηγορίες στο Ng lun Ma, Ng Lun Chui, Ping Jiang, Βεντάλια, Κυρτό σπαθί, διπλά σπαθιά, επίσης θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από επίλεκτη ομάδα και ο παραδοσιακός χορός του λιονταριού.
Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες της σχολής, όλων των ηλικιών, Νέοι και παλιοί. Το πρωτάθλημα διεξάγεται μεταξύ των σχολών Ναυπλίου, Άργους, Κρανιδίου, Λυγουριού και Αθήνας Είναι μια σημαντική ευκαιρία για όλους να συμμετέχουν  σε αυτό το γεγονός και ιδιαίτερα στους καινούριους μαθητές, για απόκτηση εμπειρίας και γνωριμίας, ενόψει μεγαλυτέρων τουρνουά και πρωταθλημάτων.
Όλοι οι μαθητές θα βραβευτούν με δίπλωμα συμμετοχής  και οι νικητές με μετάλλια.Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 26 Απριλίου.
Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους θεατές.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η sifu Κοκκινάκη Άννα.
Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα.