4ο Πρωτάθλημα του συστήματος Choy Lee Fut

Δάσκαλοι, μαθητές και γονείς, συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του  Ναυπλίου το Σάββατο 2 Ιουνίου, πραγματοποιώντας το 4ο  πρωτάθλημα του συστήματος Choy Lee Fut.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και τελείωσε στις 2.00 το απόγευμα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Εκατόν πενήντα  μαθητές από τις σχολές Ναυπλίου, Άργους, Ίλιον Νίκαια, Χαλάνδρι,  και Αν. Πατήσια (Αθήνα), διαγωνίστηκαν  σε  κατηγορίες Ταολού,  και Ligth sanda.

Με αναμνηστικά βραβεύτηκαν οι δάσκαλοι, με πρώτο τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ομοσπονδίας κουνγκ φου κ. Ελευθερίου, Τον δάσκαλο και διεθνή κριτή του Σάντα κ. Παπαχαράμπους, τον δάσκαλο του Fu Jow Pai Ηρακλή Σταμάτη, και τους  δασκάλους  του choy lee fut, Κοκκινάκη Άννα, Παναγιωτάκη Δημήτρη και ο εκπαιδευτής Πανόπουλος Ευάγγελος.

Επίσης η ημέρα αυτή επιλέχτηκε από τον sifu Λαμπάδα Θεόδωρο να απονείμει την μαύρη ζώνη στον Παναγιώτη Μητσόπουλο, σε έναν μαθητή που είναι στην σχολή πάνω από  10 χρόνια.

Όλοι οι αθλητές βραβεύτηκαν με μετάλλια και κύπελλα. Ήταν μία γιορτή του κουνγκ φού, δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι και δόθηκε μια σημαντική ευκαιρία και ιδιαίτερα στους καινούριους μαθητές, για απόκτηση εμπειρίας και γνωριμίας, ενόψει μεγαλυτέρων τουρνουά και πρωταθλημάτων.

Ανανεώνουμε το καθιερωμένο πλέον ραντεβού μας για του χρόνου τον Ιούνιο. Ο τόπος  και η ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα..