Το Σάββατο 24 Ιουνίου οι σύλλογοι του Choy Lee Fut Kung Fu, Ναυπλίου και Άργους διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση στο κέντρο τέχνης «Φουγάρο» στο Ναύπλιο και με προσκεκλημένους γονείς και φίλους απένειμαν τα διπλώματα και τις οι νέες ζώνες στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Καθ’  όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας, εξετάστηκαν σε τεχνικές γροθιάς, λακτισμάτων, αρπαγών, ελέγχου ενέργειας, ασκήσεις επιδεξιοτήτων, ενδυνάμωσης, βασικές τεχνικές χρησιμοποίησης όπλων και σε γραπτές προφορικές εξετάσεις.

Πολλοί γονείς και φίλοι είχαν την δυνατότητα να παραβρεθούν στον φιλόξενο χώρο του Φουγάρου έχοντας την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες, ενθαρρύνοντάς τους για συνέχιση και πρόοδο στο Κουνγκ φού.

Η χαρά ήταν έκδηλη ιδιαίτερα στα πρόσωπα των μικρών μαθητών/τρών. Αυτή η χαρά είναι που δίνει δύναμη στους δασκάλους να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά και στο έργο που προάγουν.

Τις απονομές έκανε ο sifu Λαμπάδας Θεόδωρος, υπεύθυνος για την διάδοση του Choy Lee Fut της οικογένειας Chan στην Ελλάδα και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ομοσπονδίας ΓουΣού  Κουνγκ Φού.

Συγχαρητήρια στην Κοκκινάκη Άννα, στην Λαμπάδα Μαρία, και στο Λαμπάδα Κων/νο για την εξαιρετική προπονητική δουλειά που έχουν κάνει.

Η Επόμενη εξεταστική θα πραγματοποιηθεί τον χειμώνα και οι απονομές θα γίνουν 26 Ιανουαρίου του 2024