Αναχωρεί για την Ρωσία η ομάδα του Choy Lee Fut

Αναχωρεί την Μ. Πέμπτη η ομάδα των συλλόγων του Choy Lee Fut Kung Fu Ναυπλίου και Άργους για την Ρωσία, και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας που  θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας  στο 5ο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παραδοσιακού Κουνγκ φου.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο wushu palace της Μόσχας το διάστημα 25 Απριλίου  με  2 Μαΐου.
Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά και μόνο το προνόμιο συμμετοχής και εκπροσώπησης της χωράς μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποτελεί από μόνο του κορυφαία αθλητική διάκριση, που μόνον αθλητές υψηλού επιπέδου την κατέχουν. Τα σωματεία του Choy Lee Fut , έχουν αποδείξει  ότι στους κόλπους τους έχουν τέτοιους αθλητές!!!

Η ομάδα αποτελείται από τον Sifu Λαμπάδα Θεόδωρο και  αρχηγό αποστολής της εθνικής ομάδας.
Την  Sifu Κοκκινάκη Άννα  μέλος της ευρωπαϊκής διαιτησίας,  την προπονήτρια και αθλήτρια Λαμπάδα Μαρία, και τους  Αθλητές/ Αθλήτριες
1. Λιόντου Ιωάννα
2. Μπεκιάρη Μαρία-Ιωάννα
3. Μπρούσαλη Αγγελική
4. Μπρούσαλης Παναγιώτης
5. Παπαγεωργοπούλου Μαρίνα
6. Παπασταθoπούλου Ηλιάνα
7. Σκανδάλης Αργύρης
8. Στεφανοπούλου Τάνια
9. Ταραβίρα Στέλλα

Την προσπάθεια των αθλητών μας μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το επίσημο κανάλι  της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο YouTube. https://www.competitionbook.com/competitions/viewpublic/114

Με την ανακοίνωση του προγράμματος, από την ιστοσελίδα του συλλόγου θα ενημερωθείτε για το ωρολόγιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος των αθλητών μας.
Καλή επιτυχία,  Kαλό ταξίδι!!!!