Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου «Luohan Kung: Η τέχνη της υγείας» του Sifu Λαμπάδα Θεόδωρου, διοργανώνουμε ένα 3ωρο ομότιτλο σεμινάριο την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν ορισμένες βασικές θεωρητικές αρχές, ενώ το μεγαλύτερο μέρος θα είναι βιωματικό και θα περιλαμβάνει βασικές ασκήσεις και τεχνικές του συστήματος.
Το Luohan Qi Gong είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα άσκησης και διατήρησης της υγείας, που αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως μια ενιαία σωματική-νοητική-πνευματική οντότητα. Είναι κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φυσικής κατάστασης ή εμπειρίας στην κίνηση. Αποτελεί ιδανική συμπληρωματική άσκηση για αθλητές πολεμικών τεχνών, και άλλων μαχητικών αθλημάτων, καθώς αποτρέπει πιθανούς τραυματισμούς και συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη αποθεραπεία των ασκουμένων.
Μπορεί επίσης να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σε όσους ασκούνται σε άλλες ολιστικές μεθόδους, όπως yoga, pilates κλπ, καθώς, με τακτική εξάσκηση, επεκτείνει το εύρος κίνησης και εμπλουτίζει με μοναδικό τρόπο τις κινητικές εμπειρίες.

Εισηγητής: sifu Λαμπάδας Θεόδωρος

Ημερομηνία: 24 Φεβρουαρίου, 11:00 με 14:00

Χώρος διεξαγωγής: «The Venue Training Center» Λεωφόρος Αγ. Δημητρίου 149,  Άγιος Δημήτριος.  Είσοδος από Αποστόλου Παύλου 20Α. 17343 Αθήνα Τηλ: 21 1403 0976

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες : Λαμπάδα Μαρία Τηλ.6972149513